Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@20:33:24 GMT

ورود گرد و غبار مطلقا ممنوع!

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۲۳۰۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ویستا، گردوخاک علاوه بر اینکه ظاهر خانه را تحت تاثیر قرار می‏دهد، بر سلامت افراد خانه هم اثر می‏گذارد. بهترین راه این است که در اولین مرحله، اجازه ورود آلودگی‌ها را به خانه ندهید. این نکته‌ها به شما کمک می‌کند رد پای آلودگی‌ها را پیدا کنید و از ورودشان به خانه جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱) با استفاده از پادری آلودگی‌ها را به دام بیندازید و بیرون و داخل هر ورودی خانه از پادری استفاده کنید. نتایج تحقیقات پژوهشگران گروه میکروب‎شناسی دانشگاه آریزونا نشان داده که وقتی افراد از بیرون وارد خانه می‏شوند، آلودگی‌ها و ذرات جامد از طریق کفش و لباس‏هایشان وارد خانه می‏شود. هرچند هنگام باز و بسته شدن در و پنجره‏ها، آلودگی‎ها و ذرات ریز معلق هوا وارد خانه می‏شود اما آلودگی‌ کف کفش‌ها بیشتری است. بیشتر گرد و خاک‌های خانه از بیرون می‌آید و بخش زیادی از آن هم به خاطر دقت نکردن به کفش‌هایی است که در ظاهر چندان آلوده و کثیف نیستند.

۲) پادری مناسب انتخاب کنید. انتخاب پادری مناسب زمان پاک کردن و بیرون کشیدن آلودگی‌ها را کاهش می‌دهد. پادری باید آنقدر بزرگ باشد که قبل از اینکه وارد خانه شوید به راحتی بتوانید روی آن راه بروید. بهتر است طول پادری بزرگ‌تر از اندازه یک قدم و پهنای آن به اندازه پهنای در باشد. پادری‌های آکریلیک با پشتی پلاستیک که می‎توان با جاروبرقی یا تکاندن گرد و خاکشان را خارج کرد، بهترین انتخاب برای داخل خانه هستند. رنگ پادری‌های داخل خانه را هماهنگ با دکور خانه اما کمی تیره‌تر انتخاب کنید. پادری‌های بیرون خانه هم اغلب پلاستیکی هستند. قبل از در ورودی می‌توانید یک شبکه سیمی قرار دهید تا افراد گل چکمه و کفش‌شان را با آن بگیرند.

۳) برای محل‌های پر رفت و آمد مانند حمام، توالت و آشپزخانه هم از پادری استفاده کنید. برای پیشگیری از خطر افتادن و لیز خوردن از پادری‌هایی که قسمت پشت آنها اصطکاک لازم را دارد، استفاده کنید.

۴) هر چند وقت یکبار پادری‌ها را بیرون خانه و در فضای باز بالکن و حیاط خوب بتکانید و با چوب چند ضربه به پشتشان بزنید تا گرد وخاکشان خارج شود.

۵) وقتی پادری‌ها خیلی کثیف می‎شوند، آنها را با آب گرم و صابون مایع بشویید و بگذارید جایی که هوا جریان دارد خشک شوند. بعد ازخشک شدن آنها را سر جایشان بگذارید. وجود رطوبت زیر پادری ممکن است به کف خانه آسیب برساند. پادری‌های کهنه و فرسوده که کارایی لازم را ندارند، دور بیندازید و از پادری نو استفاده کنید.

۶) برای کاهش آلودگی، تعداد ورودی‌های مورد استفاده را کاهش دهید. رفت و آمد زیاد باعث می‌شود آلودگی‌ و گرد و خاک وارد و به همه جای خانه منتشر شود.

۷) هنگام تعمیرات، تغییر دکوراسیون خانه و انتخاب کف‌پوش، به موضوع تمیزی خانه داشته باشید. به عنوان مثال سطوح صاف مانند سنگ برای آشپزخانه بهتر از کاشی‌های کوچک و بافت‌دار است که میکروب روی درز و شیارهای آن جمع می‌شود. گاهی پرده‌ها به آهن‌ربای گرد و خاک و آلودگی تبدیل می‌شوند. بهتر است جنس پارچه پرده سبک و شست‌وشوی آن راحت باشد.

۸) درها را ببندید. آلودگی‎ها دوست دارند آزادانه در خانه حرکت کنند و در درزها و شکاف‎ها پنهان ‌شوند. درها، کشوها، کابینت‌ها و قفسه‌ها را بسته نگه دارید تا آلودگی‌ها در این مکان‌ها جاخوش نکنند و به راحتی با جاروبرقی و گردگیری از بین بروند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گرد و غبار گرد و خاک زندگی خانه استفاده کنید آلودگی ها وارد خانه پادری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۲۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف جسد جوان غرق شده پس از ۶ روز در خوزستان

فرماندار شوش خوزستان گفت: جسد جوان غرق شده شوشی پس از ۶ روز تلاش مشترک تیم های عملیاتی سه شهرستان شوش، کرخه و دزفول و همچنین همراهی جوانان و قایقران های حاشیه دز سرانجام کشف و از آب بیرون کشیده شد.

محسن حویزه عصر یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ساعتی قبل جسد این جوان توسط یکی از قایقران ها کشف و از آب بیرون کشیده شد، افزود: تمام امکانات شهرستان برای پیدا کردن جنازه این جوان از همان روز اول به کار گرفته شد که به دلیل شرایط جوی، افزایش دبی و طغیان رودخانه و همچنین گل آلود بودن آب، جستجوها بی نتیجه بود.

وی ادامه داد: همزمانی غرق شدن این جوان با آغاز رهاسازی آب از سد دز برای آماده سازی مهار سیلاب های احتمالی بر اساس پیش بینی بارش های باران روزهای پنجشبه و جمعه موجب شد تا جستجوها برای پیدا کردن جنازه این جوان با چالش جدی مواجه شد.

فرماندار شوش گفت: روش های مختلف جستجو از جمله حضور تیم های غواصی، استفاده از بالگرد، پاراگلایدر و کوادکوپتر و همچنین اعزام تیم های مختلف قایقرانی و جت اسکی در این عملیات به صورت ترکیبی پیگیری و استفاده شد تا سرانجام ساعتی قبل، این عملیات طولانی با بیرون کشیدن جنازه این جوان از آب به پایان رسید.

وی ضمن تسلیت به خانواده داغدار این جوان، از پیگیری های مدیرکل مدیریت بحران خوزستان، فرماندار کرخه و همچنین تلاش تیم های عملیاتی شهرستان های شوش، کرخه و دزفول حاضر در این جستجوی وسیع تشکر کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ورود مردان به بازی پرسپولیس و سپاهان ممنوع شد
  • قابل توجه مسافران حج؛ ورود این موارد به خاک عربستان ممنوع است
  • ورود اشغالگران صهیونیست به گذرگاه رفح
  • عاشق‌ترین دختر پرسپولیسی در روز ممنوع‌الورودی به ورزشگاه! | تصویر
  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است
  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • کشف جسد جوان غرق شده پس از ۶ روز در خوزستان
  • آمده‌ایم که بمانیم!
  • ورود دام به ییلاقات شمال دامغان «ممنوع» شد
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت